Min ønskeliste

Hei dere! Som vanlig er søndagen min daffedag. Har egentlig bare chillet i dag, og ikke gjort en veerdens ting! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive en ønskeliste- og hvorfor jeg ønsker meg det.

 

1. Ny mobil. Jeg trenger helt seriøst en ny mobil! Den jeg har nå er helt ødelagt.. Atm har jeg en xperia x10 mini. Verste problemet med den, er at når jeg lader den, så er den ''tom for strøm'' når jeg trekker ut ledninga.. Er så lei nå! Må lade den flere ganger om dagen.. Så jeg ønsker meg egentlig en ''Samsung galaxy s ||'' som koster fire tusen, men jeg prøver å spare haha

2. Ny minipc. Den minipcen jeg har nå, bruker jeg på skolen.. Den er helt sykt treig, og jeg mangler en del skriveprogrammer. Den er såpass ødelagt at jeg ikke kan laste ned ting, eller sånt. Så derfor ønsker jeg meg en ny.. Aner ikke hvilke, så lenge den ikke er sykt dyr..

3. Nye klær. Dette er noe jeg virkelig trenger! Er en av de som ikke shopper så mye.. Begynner å bli litt lei av klærne jeg har nå. Så jeg ønsker meg egentlig nye klær, det passer perfekt!

4. Nye deksler til iPoden min. Dette trenger jeg virkelig.. Har et deksel med angry-birds på.. Men det er ganske slitt, og da jeg fikk det var noen bokstaver borte, og det var ikke særlig god kvalitet.. Derfor ønsker jeg meg noen nye, som jeg kan ha.

5. Penger. De fleste tenker vel at penger ikke har noe med jula å gjøre, men jeg trenger penger for å få sparet til telefonen jeg ønsker meg i tilfelle jeg ikke får den.. Haha

6. Gavekort. Jeg elsker gavekort! Det er så enkelt. Akkurat som man kjøper noe gratis for å si det sånn. Får det sikkert fra brødrene mine som jeg fikk i fjor.

 

Hva ønsker du deg?  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits