Godt nyttår!

Jeg ønsker alle sammen et godt nytt år! Nå har jeg en liten video på lur, om jeg får lastet den ned.. Blogges <3

 

Har du vært ute og tatt bilder?

nyttårsfortsett

Hei dere! Har sett mange bloggere som har skrevet om dette.. Så jeg tenkte jeg kunne gjøre det selv! Vi alle har noen nyttårsfortsett for det neste året. Her er mine ;

 


Hva er dine nyttårsfortsett?

dagens hårfrisyre

Hei dere! I natt lå jeg med flettet hår, og rett etter jeg sto opp, tok jeg ut strikkene, og wips! Krøller. Et enkelt tips :)  også tok jeg disse bildene i to-tiden, så det er en stund siden.Ble egentlig ganske fail, siden jeg ikke har krøller nederst.. Skal prøve å få det finere neste gang!

 

Har du gjort dette før?

litt av julegavene

hei dere! Sry for lite oppdateringer, har rett og slett ikke orket. Her skal dere få litt bilder av hva jeg iikk i julegave. Noe av det tok jeg ikke bilder av, fordi jeg rett og slett ikke fant det.

 Gavekort (2 stk, trenger vel ikke vise begge) smykke og øredobber, sminkesett fra twilight, 200 kr, RIHANNA-cd, en skål med godteri i, og en slags ''mind-game'' ting..To gensre, (har den ene på meg nå), truser, nattdrakter. Fikk også en strømpebukse, som jeg bruker nå.

 Også kommer katten som absolutt vil være med på bildene..Noe av tingene som ikke kom med, har jeg enten ikke funnet, eller har det på meg.

 

Hva er det fineste du fikk i julegave?

Middagsbesøk

Nå sitter jeg her med tven og ser på repriser av "hurtigruta minutt for minutt". Er egentlig ikke noe annet på tv nå for tiden.

Btw, jeg skal skifte design og sånt i dag, siden jeg rett å slett ikke hadde tid i går.


Her kommer noen iPod-bilder.

Long time ago

Hei dere! Beklager for så sen blogging, men jeg har rett og slett brukt tiden på å kose meg i jula! Mye bedre å være sosial enn å sitte forran pcen hele jula. Men uansett, jeg håper alle sammen har en super jul, og fikk mye fint i julegave!

Nå har jeg egentlig bare spist. Vi har spist julepølser, pinnekjøtt og annet ''rester'' fra lørdagen. Det er så sykt godt!

Nå skal jeg gjøre to ting før jeg tar kveld.

1. Nytt design

2. Legge ut bilder av hva jeg fikk i julegave.

 

Snakkes!

Min ønskeliste

Hei dere! Som vanlig er søndagen min daffedag. Har egentlig bare chillet i dag, og ikke gjort en veerdens ting! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive en ønskeliste- og hvorfor jeg ønsker meg det.

 

1. Ny mobil. Jeg trenger helt seriøst en ny mobil! Den jeg har nå er helt ødelagt.. Atm har jeg en xperia x10 mini. Verste problemet med den, er at når jeg lader den, så er den ''tom for strøm'' når jeg trekker ut ledninga.. Er så lei nå! Må lade den flere ganger om dagen.. Så jeg ønsker meg egentlig en ''Samsung galaxy s ||'' som koster fire tusen, men jeg prøver å spare haha

2. Ny minipc. Den minipcen jeg har nå, bruker jeg på skolen.. Den er helt sykt treig, og jeg mangler en del skriveprogrammer. Den er såpass ødelagt at jeg ikke kan laste ned ting, eller sånt. Så derfor ønsker jeg meg en ny.. Aner ikke hvilke, så lenge den ikke er sykt dyr..

3. Nye klær. Dette er noe jeg virkelig trenger! Er en av de som ikke shopper så mye.. Begynner å bli litt lei av klærne jeg har nå. Så jeg ønsker meg egentlig nye klær, det passer perfekt!

4. Nye deksler til iPoden min. Dette trenger jeg virkelig.. Har et deksel med angry-birds på.. Men det er ganske slitt, og da jeg fikk det var noen bokstaver borte, og det var ikke særlig god kvalitet.. Derfor ønsker jeg meg noen nye, som jeg kan ha.

5. Penger. De fleste tenker vel at penger ikke har noe med jula å gjøre, men jeg trenger penger for å få sparet til telefonen jeg ønsker meg i tilfelle jeg ikke får den.. Haha

6. Gavekort. Jeg elsker gavekort! Det er så enkelt. Akkurat som man kjøper noe gratis for å si det sånn. Får det sikkert fra brødrene mine som jeg fikk i fjor.

 

Hva ønsker du deg?

Spørrerunde!

Hei dere. Nå sitter jeg her å kjeder vettet av meg, så siden dette er mitt første innlegg, så tnekte jeg at jeg kunne ha en spørrerunde, sånn at dere får vite litto m meg, siden jeg ikke orker å skrive et helt innlegg.. Syns det er bedre med spørsmål. 

 

Noe du lurer på? Skal skrive et innlegg etterpå om en genser jeg kjøpte i dag
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits